2012. 07. 12-13. Kunming

2012.07.13. 17:55

Azért nem írtam az elmúlt két napban, mert elég sok munkát vár el tőlünk az iskola, és erre készülünk teljes gőzzel.11. osztályosokat fogok tanítani. Készülünk kétórás megnyitó ünnepséggel, arra is elég sok idő elmegy. 

Csak azt szeretném megmutatni gyorsan, hol vagyok:


Nagyobb térképre váltás

A zöld nyíl jelzi azt az épületet, amiben a szobánk van. Mellettünk balra az ebédlő van (külön emeleten a normál és a muszlim menza), az előtt pedig a kosárlabdapályák (kb 20 palánkot számoltam össze, mikor jöttem vissza a szobámba). Ha nem működik a térkép, a koordináták: 24.919426,102.461125.

Az iskola bejárata így néz ki (később töltök fel több képet is róla):

DSCN5488333.jpg

Ez egy korábbi kép, ilyet találtam. A kampusz rendezett, éjjel-nappal őrzik, most is (este 11-kor) biztonsági őrök mászkáltak zseblámpákkal. 

Egyelőre ennyi, sok új nem történt, 15-étől július végéig mindennap tanítani fogunk, 22-e kivételével, akkor szabadnapunk van. A napi program 07:00-s keléssel kezdődik és 22:30-ig tartó programokkal végződik (délelőtt tanítunk, délután sportos jellegű, esténként beszélgetős jellegű programokat kell tartanunk). Szerencsére sok gyerek van, cserélődnek az osztályaink, így csak 2 tanórával és 2 esti programmal kell felkészülnünk, viszont a tanórák 70 percesek, az esti programok 3,5 órásak lesznek, így van munka bőven.

Holnap reggel befejezem a fizikás prezentációmat és délután-este kirándulni fogunk. Egyelőre csak annyit tudok, hogy egy buddhista templomot és fürdőt fogunk megnézni, az utóbbiban 50-60°C-os kristálytiszta víz tör fel a felszínre, erre építettek fürdőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://elmentemkinaba.blog.hu/api/trackback/id/tr554654867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása