Egy gyors bejelentkezés: hamarabb kellett kipakolni a szobából, mint gondoltam, így nem jutott idő hosszabb bejegyzést írni. Este 10-kor indul a vonat, előtte elmegyünk vacsorázni a csapattal. Leghamarabb kb. 2 nap múlva tudok újra írni, mert 35 órás lesz az út. Az eddigiekhez képest változott a helyzet: nem Bazhongba megyünk, hanem egy DuJiangYan nevű városba, ahol nem tinédzserekkel, hanem 4-10 évesekkel fogunk foglalkozni. Viszont legalább ez a város csak félórányi útra van Chengdutól, így hamarabb odaérünk. Néha elég szeszélyes a szervezés…

Tegnap egész nap az AIESEC-es találkozón voltunk, ahol a világ minden tájáról jött kb. 60 ember volt, a miénkhez hasonló projektek keretein belül.  Utána elmentünk egy helyi szórakozóhelyre. Most megyek, mert nemsoká találkozunk a többiekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://elmentemkinaba.blog.hu/api/trackback/id/tr734614208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása